Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextonde maj (svart/vart)

 

 

 

Fågel, fågel svart 

flyger, flyger vart?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-16 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP