Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dejtingterminologi som är av vikt. Flicka lilla, var på din vakt för detta gikt.


Begreppet "Fuckboys"

 

Männen med sina spjut,

bestiger och doppar

Folket jublar, 

en klapp på axeln,

- Du är en Hero som toppar

 

De spänner bågar

och siktar på de

som niger

 

En efter en

en måltavla blir

Efteråt är de märkta

av hans tömda exilir

 

Indränkta, ej som honung

svarare som kräksjuka

Blir sedan beryktad

av massans förtalssjuka

 

Aldrig mer ett flickvänsmaterial,

Denna Hero har för evigt

din renommé raserat

Mannen stolt går på röda mattan

hyllad med mantel

för vad han har predaterat

*** 

 "En fuckboy är som ett eksem som aldrig går över. 
En fuckboy är en person som aldrig tvekar på att slösa din tid.
En fuckboy är någon som du inte ens önskar din värsta fiende.

Fuckboy, fuckgirl, fuck-something. Det finns olika versioner och smeknamn på en person som beter sig rövigt i dejtingsammanhang. Begreppet "fuckboy" uppkom för att beskriva den sorts killar som med ett douchigt beteende kan tänka sig att gå hur långt som helst för att få vad de vill ha. Utan att känna varken ansvar eller skuld. " // Källa http://www.expressen.se/omtalat/sex-och-relationer/11-tecken-sa-vet-du-att-du-dejtar-en-fuckboy/

 

Vad är en Fuckboy?

http://dasha.metromode.se/2016/03/22/vad-ar-en-fuckboy-vad-betyder-fuckboy/

(I rättvisans namn och för att vara ÖVERTYDLIG, givetvis pekar jag INTE på alla män i denna lilla text. Jag ville bara reagera på och ventilera om begreppet "Fuckboys" i etern. Dessutom är det valfritt att läsa mina texter...)

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 732 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-16 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale