Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

I skriftligt form
uttrycker jag känslor
som värmts upp
i en kall kropp

i din åsyn finner jag inga ord
i din närhet är jag en öppen bok
den natten, du lämna ditt avtryck på mina läppar
är märkbart, svår att släppa

borta i mina tankar, i en stund
målar jag oss med färger
i mörkret




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 564 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-05 17:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert. Tycker texten lyfts av de två sista raderna...Mycket bra!
2017-01-08

  helenita VIP
Så fint!
2017-01-07

  helenita VIP
Så fint!
2017-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet, med känsla...
2017-01-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
excellent framfört från djup brunn, som alltid väl
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R