Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dans med döden

_________________

dansande stilbilder

   existensens

                       tornado

formar intet

                         drömstoft

        vill inte minnas

döden dansar

           mörkret härskar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-17 03:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Öppet sårbart och vackert samtidigt mörk och starkt!
2016-06-03

  Lasseman VIP
Wow!.. man ser den dansen i din text.. riktigt bra skrivet..
2016-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Dödsdans i mörker, där intet ljus kan segra, förmedlar du starkt med din dikt.
2016-05-17

  Peter G VIP
ett mörkt budskap men dina stillbilder serveras på ett elegant sätt, dansar fram till läsaren!

Snyggt!
2016-05-17

  ULJO
Tung text men väl framfört
2016-05-17

  Valter Örn VIP
Skildrar mästerligt en värld utan nåd. Som de onda drömmar man kan få om natten när man intar starka mediciner.
2016-05-17

  Maria Sundelin VIP
Ödesmättad
Kramar
2016-05-17

    ej medlem längre
Tragik och svåra saker... Tungt och skrämmande! Tänkvärd, talande text!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP