Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se med kärleksögon

 

 

Du säger att du är ful

inte är någonting.

 

Men jag ser dig vacker

jag säger att du är allt

det som förskönar vardagen.

 

Se med kärleksögon 

det gör jag!

 

Älska dig själv 

då kan du själv älska 

andra.

 

Gud skapar ingen ful

och du är

en av Hans skapelser!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-17 09:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra uppmaning...bra skrivet...
2016-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt diktat!
2016-05-17

  Ninananonia VIP
Så vackert att se och skriva så fint med kärlekens ögon...
2016-05-17

  överlevaren VIP
Så sant, i Guds ögon är vi lika fina och värdefulla!
2016-05-17

  rondell
viktiga tankar att lyfta fram! Fint!!!
Allt blir vackert när man ser med kärlekens ögon!!!
2016-05-17

  Marianne Räf
Bra Idé å se, mer, med kärleksögon!
Nått å tänka på! Tack !!
2016-05-17

  StinaJ VIP
Så fint och upplyftande skrivet. Det är insidan som räknas, där sitter skönheten.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP