Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ledord

 

 

Mina ledord i livet är

H = humor

T = tron

K = kärlek 

Och 

P = poesi 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-17 12:37



Bookmark and Share


  rondell
Kan inte bli bättre!!! Bra...
2016-05-18

    ej medlem längre
Fina ord att ha som grund!
2016-05-18

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2016-05-17

  Ninananonia VIP
F B = Fint och bra F B
2016-05-17

  överlevaren VIP
Klokt, ser bra ut!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP