Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt

 

 

 

att mötas av värme och  kärlek

är det mest primära

det absolut viktigaste

för en ny liten människa

 

samma gäller för

människor i övrigt

utan kärlek  ingen mening

livet blir  mörkt och dystert

 

 så låt kärleken  slå rot

låt den växa och gro

världen blir en bättre plats

om bara kärleken får en chans

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 13:20



Bookmark and Share


  Eric R Strom
Slå rot

Det vill jag också att kärleken ska göra och sedan växa ända upp till himmelen
2016-05-18

  Nannie
väldans sant
2016-05-17

  S-E Forslin/same
Absoluuuuuuuut så, genomfina Öknens Ros!!! Tack för bärande ord, bärande LJUS till oss alla!!!
2016-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Fina ord att bära med sig i vardagen!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP