Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 maj

Om man bara rör sig tillräckligt sakta
springer alla bekymmer ifrån en.
Står helt stilla
och inväntar tåget.




Fri vers (Fri form) av Patrik Järf
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf