Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simträning. Foto; Ego


Simskola

 

Simskola för barn

Föräldrarna hejar på

Gässen ropar ”Yes!”

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-17 22:38



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Skojfrisk haiku i simskoletid! Snyggt - yes!
2016-05-18

    ej medlem längre
Fantastisk, Fyndig Fågelhaiku!
2016-05-18

  Ljusletaren
Där satt den igen :-)
/kram
2016-05-18

    ej medlem längre
Fin haiku med bild på gåsfamiljen!
2016-05-18

  Bo Himmelsbåge
Mycket fyndig haiku!

"Is that a swimming school for cows?"
"No...yes!"

;)


2016-05-17

  ULJO
Kul haiku
2016-05-17

  Respons VIP
Fyndig knorr!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg