Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

natten smugit
sakta inpå
John blund glömt
mig igen bara sådär

tankarna flyter
som vågorna mot land
oh vad jag saknar
bruset mot strand

livet de går
lite upp och ner

de viktiga e
att man kämpar
för de som riktigt är

vaknar nog i grynings tid
då kommer nya tankar
och slår en
tills dem får klottras ner

god natt på er
allesammans




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-17 23:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KRAM
2016-06-03

    Dan Myrbeck
Måste man inte, egentligen, vara vaken för att säkert kunna konstatera att man sover?
2016-05-18

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2016-05-18

  agneta pichler
*ler*
Tack federico
tog en stund innan jag förstod hehe
2016-05-18

  Federico Romano
U2
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler