Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen igår


det var en sådan underbar kväll igår

magisk med den blå skymningen

månen som var nästan hel

fåglarna kvittrade och sjöng

som om det inte fanns något slut

och så det bästa av allt

grävlingen som sprang över vägen

plötsligt ett ögonblick så nära

luften svepte om så varm och mjuk

promenaden blev längre än jag tänkt

och ensam kände jag mig ej

hörde ljudet av gässens fläktande färd

när de flög ovanför på väg ner till sjön

kvällar som dessa är så rika

bara att gå ut och njuta


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-18 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Texten sprider ro.
2016-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
Det finns mycket att uppleva i vår natur, alla har råd, det kostar ingenting.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP