Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig en värld av ja


i många år har jag trott
att det är andra som
måste förlåta mig
för att jag ska bli fri

döm om min förvåning
när jag en dag sa
- Jag förlåter mig
för allt det dumma
en våg av värme inuti

jag kände mig lätt
som om jag var av dun
jag svävade iväg
som på moln
jag är förlåten av mig

intet mer jag behöver















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-18 12:13



Bookmark and Share


    C Lupa
Kloka ord och bra insikt!
2016-05-18

  Bibbi VIP
Hög visdom.
2016-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP