Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill att du ska vara lycklig, för jag önskar dig allt bra i ditt liv. Ta hand om dig


Jag har lärt mig nu

Inget är menat att vara för evigt
livet garanterar inte perfektion
det som är permanent är förändring 
i alla dess former 
i alla dem stunder
vi kan alltid minnas det som bruka vara 

lära oss utav det som hänt
vara lycklig 
för sig själv & den andre 
acceptera situationen 
& låta livet gå vidare 




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 521 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-18 17:31



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
mycket bra skriftat! :)
Du är duktig
2016-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet lär oss och vi är kloka om vi tar till oss det...bra skrivet...
2016-05-21

  Lena Själsöga Keijser
vackert skriver du
med ödmjuk stämma
livs
andning
2016-05-21

  Lasseman VIP
Men så är det ju.. vise man
2016-05-21

  Federico Romano
Jag lär mig aldrig..
2016-05-19

  walborg
klokt
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Kloka ord..gillar..
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R