Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesifjärilar

 

Fjärilar

flyger mellan själar

med gåvor

från poesifloden

med de vackra

kärleksorden

som når genom

alla världar

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-19 03:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Målande skaldat!
2016-06-19

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild på en skön fjäril!

Ja... visst är de fina dessa bevingade skapelser som fladdrar mellan oss
aktiva poeter o ut till allmänhetens prunkande blomsterfält...!
De kan vara väldigt olika i form o färg;
t.ex. röda Kärleksbudbärare, blåa Himmelshopp eller svarta Sorgmantlar,
men deras gemensamma nämnare är att de berör och väcker starka känslor, precis som denna upplyftande, stimulerande dikt!
2016-05-27

  Päronsplitt
Ojj så underbar tyngdlös men manifesterande text om gåvan att skriva poesi och du väver in så många underbara känslor med fjärilars hjälp, kärlek och glädje står den här finfina texten för, tack så mycket!
2016-05-23

  Ljusletaren
Vackert foto till mjuka fina ord/ kram
2016-05-23

  Ninananonia VIP
Tycker om dessa fjärilar... :)
2016-05-22

  H.C.B
Jag önskar livet vore 50 meter fjäril och jag en ihoprullad tidning i uttagnings heatet 1996 ;)


söt dikt.
2016-05-20

    Dan Myrbeck
Fina fjärilar! Kan säkert ge
diton i magen..

Liknar i stilen Thu..
2016-05-19

  Karina"Kia"
Underbara ord som du liksom ger mig som spretpoet "Balsam för själen"
Dina ord vigde mig!

Du är så underskön..strålar energin,Vackraste!

Klokord...Gillas!
2016-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och vist tänkt och diktat!
2016-05-19

  Nannie
underbar denna*
2016-05-19

  Solstrale VIP
Naturlyriskt romantisering metaforistiskt rik skönhet...
2016-05-19

  Alysse VIP
Helt underbar!
Bokmärker din fina text
2016-05-19

  mike irow
infinner mig i dina vackra verser
i fjärilens korta vackra liv...som når alla världar.........så vackert!!!!
2016-05-19

  ULJO
Underbara poesifjäril
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP