Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sov gott


Tyst på tå

 

Natten smyger tyst på tå
så lätt för att inte störa
hoppas få dig gott att må
och viskar tyst  i ditt öra

Jag ser dig och ger dig ro
varhelst i världen du må bo
slut ditt öga, sömnens grind
känn min ande mot din kind

Stjärnor blicka på oss ner
lyser så att du nu oss ser
Du vår trygghet god och varm
snart vi somnar på din arm

 

(Copyright © Christin Lederman)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 08:52



Bookmark and Share


  ULJO
Lysande och rofylld text
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP