Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu tid att vara. I varje Andetag. Jag blir sannolikt tystare i Orden nu och frampå. Jag vill dansa in hjärtat. Vibrera mer i Kärlek. Famna Vilda Livet. LoveBless/DominiQue


ANDAS IN KÄRLEK I TYSTNADEN

KÄRLEKEN ÄR

NU

HÄR

KONTEMPLATION 

TEMPLET

 

INUTI

HJÄRTATS INNERSTA DJUP

BLODETS PULS

TACKSAM 

FÖR

ALL

T I L L I T

ETT

Man ♥ Quinna

Djupt

Nära

Vi

V

I

C

I

 

♥ amen ♥

 

I Am

 

 

Seriöst tack öppet härifrån på förhand för all eventuell respons 

jag kanske svarar öppet i kommentar

från tystnaden

friden

LoveLight LoveMagic LoveMiracles LoveManifest

LoveLust LoveTrust LoveFaith LoveWild LoveBless

© DominiQue 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-19 11:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart mitt i livets vind :) kram
2016-06-03

  rondell
Roligt att se dig här igen! Saknat dig!
Kram vännen!
2016-05-25

  DominiQueen
Tack finaste ni.

Hälsningar från mitt Vildhjärta.
~ DominiQue
LoveLight Love is a Miracle
2016-05-21

  Ninananonia VIP
Så vackert du skriver.. Varm kram
2016-05-21

  Lasseman VIP
Dom vackraste blomster knopparna.. ja dom hittar man säkerligen i din vackra själ..
2016-05-21

  DominiQueen
Tack alla kära underbaringar.
LoveLight
DominiQue
2016-05-20

  ULJO
Underbart skrivet
2016-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt att låta själ och hjärta lev i kärlek!
2016-05-19

  Nils-Robert
Mitt hjätas hjärta. Vackert skrivet
2016-05-19

  Solstrale VIP
Som en blompinne för själens blomma blir dina ord :) solstrålar dig till tack för denna fina poesi...
2016-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbart, att känna och leva så!
Dansa mitt hjärta, sjung min själ!
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen