Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Har nått ett mål
tagit mig igenom texter
skrivit, tänkt, anlyserat
skrivit igen och igen
timmen har blivit sen
men till slut blev jag klar
nu har jag satt punkt.

Kunskap är lätt att bära
befriande, berikande
det är vägen fram som kan te sig tung




Fri vers av AA VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-19 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP