Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nittonde maj (- - - tyst)

Släcker ner 

stänger av 

det blir - - - tyst,

tomt, mörkt, kallt.

 

Vem kan värma mig nu?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2016-05-19 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP