Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tårar kvar

 

Det

gulnade fotot 

doftar fortfarande

 

förhoppningar

 

följer konturerna

av din kropp

med mina minnens

känsliga fingertoppar

 

tar fram tårarna

 

som jag alltid bär

likt en silverram

runt mina tankar på dig

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-20 09:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2016-06-19

  Ninananonia VIP
Vackert men sorgset...avtryck som stannar kvar...
2016-05-22

  ULJO
Vackert skrivet inlindat i vemod
2016-05-21

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert
2016-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande, vemodigt och mycket vackert framfört...
2016-05-21

    Dan Myrbeck
Vemodsvacker
2016-05-20

  Ingrid Trolle
Mycket vackert diktat
med ett fantastiskt slut
2016-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och saknad ömsint tecknad i dina ord.
2016-05-20

  mike irow
med mina minnens
känsliga fingertoppar...
bränner in dina avtryck
på mitt hjärtas tunna hud...du skriver så poetisk....
2016-05-20

    ej medlem längre
Nakna sorgsna ord som går rätt in i hjärtat att läsa.
2016-05-20

  Alysse VIP
Vemodet lever i själ och hjärta
sjunger, sörjer, försöker förstå
att det som en gång var
kan aldrig mer bli...
Vackert och mjukt skrivet
jag tycker om det varma, kärleksfulla
längtan som lever, trots allt


2016-05-20

  Solstrale VIP
En i sinnena tatuerad upplevelse... Att i nåd falla in... Textradernas omfångsrikedom, det vibrerar vemod, klarsyn och lättnad...
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP