Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och döden

 

 

 

hon sa: dom blir elaka

hon menade gamla människor

Gud hjälpe mig om jag blir sådan

då dör jag hellre

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 10:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du kommer att leva länge, länge!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP