Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mama is angry, och jag skriver vad jag vill. Utlopp för aggressioner, mot er som gör er till. Folket där utanför nätets sfär. Fuck off, står vid mitt ord, jag lovar och svär!


är försent med nya försök...

 

Märkligt är det när det förflutna

börjar knacka på

- Vad fan vill ni mig

Jag lämnade er av en anledning,

- Vad exakt är det ni inte kan förstå

Två år har passerat,

och minnet är dränkt

Jag har hatat och nu er glömt,

att ni nu hör av er

är ytterst befängt

Jag vet att jag är underbar

och speciell,

och av denna insikt ni nu saknar mig

Men det är försent med nya försök,

hade mina anledningar

till att ta avstånd från Dig och Dig

 

Ni tar kontakt igen,

- Varför vill ni in genom min dörr

Trodde att det var underförstått,

med alla ord av avstånd i tider av förr

Min ryggtavla var det sista ni såg,

efter att jag stampat ner foten

Och nu är ni här,

och bryter er in,

med den blå kofoten

Vad är meningen, syftet och målet,

att ni hör av er igen,

en falsk vänlig inställning,

kunde bry mig mindre,

liksom - än sen

Jag bad er fara åt helvete,

ni har mot kvinnor ingen respekt

Ni kan stoppa upp er L & R,

tomma ord på ryggar,

Era ord har till mig ingen effekt

I min värld är ni ett lägre kast av män,

med äckligt beteende

och brist på lojalitet

Dock kan jag förstå att ni tar kontakt,

jag är ju kvinnan ni vill ha,

ååh, jag är superhet

 

Men, ni har bränt alla broar,

och här bygger vi inte upp något nytt

Porten har ny kod och lösen,

ridån har gått ner,

och jag har nya sömmar sytt

Halt, Stopp, här släpps ni inte in

jag har gått vidare med mitt liv

Vill aldrig mer ha med er att göra,

har blandat min kortlek,

och nu gäller nya giv

Ni får inte vara med och spela,

min scen är inte er arena

Mellan dig och dig och oss,

kommer aldrig nånsin

en ursäkt från er oss förena

Ni får inte vara med i mitt gäng

i min bar får ni inte häng

Du och ni är portade ifrån min värld

Ni förtjänar inte min vänskap,

vi åker inte samma färd

Västar och gubbar på två hjul

Fuck off - Ni är ingenting

Har genomskådat er fasad,

och lyssna NU och hör,

- Glöm mitt namn och ge fan i att ring

Jag mår bättre utan er,

Ni är negativ energi

och ni saknar både intelligens

och empati

 

//Mama is angry, och jag skriver vad jag vill. Utlopp för aggressioner, mot er som gör er till. Folket där utanför nätets sfär. Fuck off, står vid mitt ord, jag lovar och svär!//

 

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale