Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt uppmuntran



Vårsnöande körsbärsblommor
för tankarna bort..
vinterdag bland snöflingor
dalar en liten vit fjäder
till mina fötter
förundrad undran..
vit körsbärsblomma
på svart fjäder
som yin och yang




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-20 14:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
åååh!
bokmärker!
2016-05-21

    Dan Myrbeck
Finstämt elegant med
bra konstrastverkan
2016-05-20

    ej medlem längre
Jag njuter varje ord av denna text!
2016-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Med små fina penseldrag målar du en vacker bild!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP