Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

 

 

 

om jag nånsin haft

så har jag mist det nu

kommer kanske aldrig åter

har jag tur

kanske någon knackar på

jag återfår det förlorade

ordet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-20 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP