Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett av himlens allra ädlaste hotell








Platsen
som den är
med sina broar
och kanaler

gatlyktor
och våta parasoller.

Jag biter av
en bit
och skapar en krater
av din mun

när jag älskar natten
med dej i månskenet

Det är där vi är
när vi drunknar
på en veranda av glas

högst upp
på ett av himlens
allra ädlaste hotell

Jag gräver guld
med ord
och finner en åder
som glimrar,

det är inte här
det är mycket långt borta,

där bara du och jag
äger hela
stjärnsystemets
kärleksförklaring.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj så vackert. Ryser av välbehag när jag läser. Det får bli en bokmärkning.


2016-05-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Varför får du inte fler kommentarer? Dina texter är magnifika, välskrivna, filosofiska, finstämt lyriska. jag har varit med här sedan (var det februari?) och mycket genom att kommentera andras dikter har jag lyckats få litet uppmärksamhet!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg