Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte pampigt sänka mig över jorden som en helig ung Birgitta


himmelsk uppenbarelse 2

Vi ska inget äga
den som älskar vill endast andas in sin älskling djupare?

Vi ska gömma oss i en egensinnig spegel
omsluta och öppna i samma rörelse

Trädet står på tå och håller tummarna
ser oss stiga som en flock smattrande duvor

Sluta kalla grottan vi gömde oss i för Gud!
Vakna ska vi och störtande ändå skriva i vågorna en bön!

Jag ska vara som lejon och äta dig levande
spy upp dig till ett nytt liv under silvermånen

Han lyssnar på hennes mage
ser hur örnen bor därinne, känner igen sitt eget ansikte

Vi ska hälla en ljuvlig drog över världen
vi ska släcka ned porrbiograferna och alla smärtsamma minnen

Vår kyss är ett brinnande poem
en drake som biter kärleksfullt och utan förbarmande

Vakna ska vi till en ny förtvivlan bortom alla gränser
rosenröda och tunga av sanning.




Fri vers (Fri form) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-20 20:51



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det här fan fantastiskt, vad jag önskar att du kunde och hur jag ser honom lyssna magen och höra örnens vingslag som honom och det är åh, att vakna i sanning och se allt precis som det är, utan filter, fan vad jag hatar filter förresten, men ja, stackars Birgitta med sina femtioelva barn, hennes kropp drog de iland i närheten av där jag bor förresten, ja när hon kolat martyrdöden då och skulle ikoniseras så reste de ett enorm träkors som fortfarande står kvar där i skogen som ett elakt utropstecken bland tall och gran. Ja, önskar du kunde, göra allt verkligt i ny förtvivlan. Fan så fint.
2016-05-23

  Anya VIP
Innehållsrikt om allt dessa två ska göra. Håller med Respons...texten känns som en predikan över hur världen ska bli. både ljus och mörker. Jag faller särskilt för:
"Vi ska hälla en ljuvlig drog över världen
vi ska släcka ned porrbiograferna och alla smärtsamma minnen "
2016-05-21

  Respons VIP
En predikan i en skruvad mardrömsvärld. Fascinerande beskrivningar!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP