Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN GÅR OBRYDD

 

I himmelen vida

 

syns grånade berg

i uråldrig vila

 

vicka med fötterna

på havets botten

 

enstaka träd

vajar ensamma

 

som hårstrån

på  bergens kala hjässor

 

lavar blir skägg

på deras åldrade kinder

 

tiden går sin väg

obrydd om liv och död

 

och bergen står stadigt

i himmelen vida




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-31 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
Tycker om hur du skriver...t.ex

"vicka med fötterna

på havets botten"

ser fina bilder av orden du skriver...

2016-06-01

  Magdalena Eriksson VIP
Underbar!

och bergen står stadigt i himmelen vida
2016-06-01

  Rise Little One
Respekt för natur och dess lärdom för oss människor.
2016-06-01

  Fem hjärtan VIP
Berörande och vackert!
2016-05-31

  ULJO
Mycket fint och berörande
2016-05-31

    ej medlem längre
Så vackra formuleringar och ordval! Gillas mycket av mig.
2016-05-31

  Poeten Salvador VIP
Fina bilder
2016-05-31

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som ger mig en dov känsla när jag läser!
Hoppas jag inte missuppfattar texten.
2016-05-31

    Dan Myrbeck
Tiden den går,

i moll och dur.


Tiden den går,

i ur och skur.

2016-05-31

    ej medlem längre
Du berör djupa känslor inom...starka ord här.
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP