Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är vacker

Världen är vacker
praktfull i alla sina nyanser
men söndras och förstörs
av människans ondska
främlingsfientlighet, girighet
som idag tycks sprida sig
som en löpeld





Fri vers av AA VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-20 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP