Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

På tröskeln till sommar
examenstider
unga människors uppbrott
mot en okänd framtid

Påminns om
mitt eget uppbrott
långt där borta
för länge sedan

Flyttade
från min barndomsstad
parallellt flyttade mina föräldrar
till en annan stad
banden försvann

Påmindes om uppbrottet idag
då jag avlyssnade ett samtal
mellan två för mig okända
människor

Hörde bara frasen
är det du
det var länge sedan

Åren har gått





Fri vers av AA VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-20 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP