Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkare än mörkast

______________________________

Mörkare än mörkast går jag genom natten

andas drömmar

längtan

Ni vet det där hoppet?

Ankaret kastades och jag följde med det

ned i det djupaste

simmar någonstans ännu där

letandes efter min själ

______________________________

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-21 04:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup och berörande...kram
2016-06-03

  Ole Sunnerfjell
Du behöver inte leta. En dag kommer reflexen som bara blänker för dig i ömsesidig attraktion. Vägarna är outgrundliga, men när du som minst anar kommer allt du sökt...
2016-05-30

  Peter G VIP
Som poesi är det här lysande vackert!
Vackert i allt sitt djup och tungsinne och nattsvarta bilder, som iaf jag tjusas av!

2016-05-24

  ULJO
Tungsint läsning men berörande
2016-05-21

  Maria Sundelin VIP
Tunga rader
Jag håller en tumme för att du snart hittar ut ur ditt mörker
Kramar
2016-05-21

    Jim Friberg VIP
Och jag vill på nåt sätt fortsätta med att skriva ''och bara stormar kan föra mig tillbaka''.

Bra :)
2016-05-21

  Lasseman VIP
Ja sökande.. en känsla jag delar med dig.. min själ befinner sig i labyrinter.. väldigt bra skrivet
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP