Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Kvinna - Inte Gudinna

 

 

 

en vanlig enkel kvinna

inte alls någon gudinna

vill ej på piedestal sitta

och ut i det blå titta

nej, mellan sidenlakan ligga vill

kan ej länge ligga still

med underskön man intill

som eggar mig därtill

att bli het och vild

inte längre mild

rusig av  känslor  så varma

detta är superbra karma

orgasmens vågor sköljer  över

dansar på ängens klöver

så härligt vara bara  kvinna

har allt att vinna

gudinnor svårt det har

även om de har en karl

att leva upp till ideal

i vårt 2000-tal

en vanlig kvinna är fri

i vår demokrati

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-21 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP