Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peptalk till mig själv - igen

 

Listen up

ADHD-kvinna,

Nu ska du få höra

Skriv en lista

NU

På vad du ska göra

Det kan ta emot,

och energin kan vara slut

Motivationen leker kurragömma,

men låt inte detta slå din vilja bakut

 

Tagga nu järnet,

och se till att fixa där hemma

Måla, diska, skruva och städa,

Säg till dig själv i hög stämma

 

Skriv din lista

och slutför den

Gå ifrån din dator,

Du kan sitta där sen

Seså, ta tag i dagens bestyr

Det är Du som är Queen i det här,

Det är DU

Din Quinnliga vilja 

som detta styr

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-21 13:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Go for it!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale