Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig feber

 

Jag känner lusten

i dina penetrerande stavelser

av sinnligt vulkaniskt begär

 

Jag känner hur ord

smälter samman

av den hetta 

som lekfullt tänds inom en

för varje ny rad

som lavan tar sig fram på

 

Denna hetta tränger in sig

i varje skrymsle och vrå

i mitt sinne

Smeker förföriskt varmt

i sitt rinnande flöde

och jag får upphetsningsfeber

 

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale