Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt

 

Iakttagen

Du känner att hon ser

Du blir generad

Hon klär av dig naken

med blicken

SER DIG

Du ryser till,

och vänder bort din blick

 

Hon ser fortfarande

Maktlös vänder du ögonen

mot hennes blick igen

Hon stirrar inte

Du ser hennes djup

Ögon som talar ett språk

- You are The Only One

I got on my mind

Syndiga ögon som ber

Befaller

SE MIG

 

Du kan inte vända dig om

Ögon har makt

Ögon ser rakt igenom dig

Du ÄR i hennes blickfång,

i hennes visuella våld

Ögon som lyser av sinnlig sång

- Jag vill ha dig

TA MIG

- Jag är din

 

Glödheta ögon

Ett sug i blicken

Kan inte sluta att titta

Det är magi

Förtrollande ögonblick

Paralyserad av ögonkontakt

Men jag SER henne

NU talar jag samma språk

 

Kika gärna på min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

FÖLJ MIG gärna // Tack V-F

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-21 14:39



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tortyr bortom vad som borde få vara tillåtet för en längtande romantiker
som för stunden befinner sig i något av ett ingenmansland ...
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale