Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en och en halv timme

Vi pratade i en och en halv timme.



















Vad pratade vi om?




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger
Publicerad 2016-05-21 18:11



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Ibland går tiden snabbt
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim