Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter svartbleckskrivna rader





Rysk
hon är rysk, tänder ett svart ljus

livet
vi går på ett torg
gator blänker spårvagnar

brödet är färskt och hårt
man måste slita av en bit

har aldrig varit där
poesin för mej

i tankar
kanske vaknar upp hos henne

en morron
efter tusentals svartbleckskrivna rader




Prosa av Lars Gullberg
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-22 11:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Man vet aldrig vart poesins vindar kastar. Plötsligt ändras riktningen och det blir en virvelstorm.
2016-05-22

    Sefarge VIP
Originell Dikt!
Som en babuska
I en babuska. Mindre
och mindre eller större
och större,beroende på
Var man börjar.
:)

2016-05-22

  KYREUS of Sweden
tungt
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg