Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veka livet

Veka livet
är bra att ha
när hatet
skickar gula telefonstolpar
mot mina bara bröst

Veka livet
är bra att bo
som säkerhet
på lagom avstånd
ifrån marken

Veka livet
är psalmen
som sjunger
när Herren i sin oändliga nåd
tittar åt ett annat håll

Veka livet
är vikarie
för rektor
när linjalerna har vässats
i alla klassrum

Veka livet
är ett hopp
från stolen
som vi köpte som en sittplats
för dig och mig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-23 02:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jag vill möta livet vapenlös tänker jag på och så svårt d kan va att leva så
2016-05-23

  Kjell Åhsberg
Jag vet inte om jag tolkar den rätt, men läser in att livet är vekt ibland inför dess alla påfrestningar.
2016-05-23

  KYREUS of Sweden
Jungle Tellus
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP