Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyll på radarna du ensamheten!

 

Deppigt!
Övergiven!
Börjar jag min dag och slutar den med!

Jag fyller min dag med tussande tysta ord
Med ensamhetens gud
Och med nysorg en övergiven spädbarn

Jag laddar nättarna med tussande mardrömmar
Tussande hetta ögonblickar
Tussande varför?

Världen!

Räcker Inte till min sorg!
Räcker INTE till min ensamhet!
Räcker INTE till min vilsenhet!


Börjar om!
Och om!
Och om och om igen!

Men VAR?

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-05-23 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP