Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske du har något bra tips inom Sverige.


Har du tips på skrivarkurs i sommar?

Skriva skriva jag frågar dig här och nu
vem i landet ger kurs i sommar ju

om något kul förslag finns, helst en vecka
så jag hinner att på pennan sträcka....
är jag tacksam som ett får
I ulvakläder ...




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 11:23



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Ska själv på Stensund, typ steg två med Jeanette Niemi som kursledare
2016-05-24

  Måna N. Berger
Jag var på Medlefors i Skellefteå under några somrar, skrivarkurser i folkhögskolemiljö, och det var skitkul, läskigt och utvecklande. Men just de kurserna finns inte kvar längre, tror jag. Sök på skrivarkurser på nätet! Jag avundas dig! Åk iväg en vecka, du kommer hem som en ny människa!
2016-05-23

  Anya VIP
http://www.regiongavleborg.se/Folkhogskolor/Bollnas-folkhogskola/Bollnas-folkhogskola/Utbildningar/Skrivarlinjen/Sommarkurs/

2016-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Det finns många olika ställen, sök på nätet där kan du även läsa andras omdömen!
Lycka till!
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP