Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det knackar på hjärtats dörr







En del knackar högt och tydligt
andra tyst och försiktigt

har lärt mig lyssna

det är inte knackningen som avgör
vem jag släpper in




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-05-23 11:37



Bookmark and Share


  walborg
klokt klokt
2016-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...
2016-05-25

  Anya VIP
Nää sannerligen klokt. vilka människor ska man släppa in...jag har en tendens att släppa in alla...men jag försöker lära mig.
2016-05-24

  Poesia VIP
"har lärt mig lyssna"

så mycket klokskap i din finstämda text och så mycket medmänniskokärlek

*varm applåd*


2016-05-24

  Eva Helene VIP
Så fint! Det är nog bra att lyssna till sin intuition och livserfarenhet.
2016-05-24

  Gunnel Eriksson VIP
Den som knackar hårt kan vara påträngande ibland. Din dikt visar
livskunskap ännu en gång.
2016-05-24

  StinaJ VIP
Kloka ord att ta till sig.
2016-05-24

  lila fjäderblomman VIP
Förvärvad klokskap.
2016-05-23

  Maria Sundelin VIP
Håller med dig. Ibland är det de försynta som kan tillföra mest
Kramar
2016-05-23

  Magdalena Eriksson VIP
mmm knack knack eller hejsan vem ska man tro på? kanske själva luddet i örat om det pirrar?
2016-05-23

  ULJO
När kärleken knackar på då vet man om man vill öppna och släppa in den. Det är bara den äkta som har den rätta biljetten.
2016-05-23

    ADI Nehlin
kloka ord, tyckte om
2016-05-23

    ej medlem längre
det gäller ha ett dörröga. helst en ståldörr.
2016-05-23

    Dan Myrbeck
Kloka ord som vanligt,
MO!

/DM
2016-05-23

    Peter Söderqvist
Fin dikt som väcker tankar.
2016-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord från dig, fina skrivarvän!
2016-05-23

  Öknens Ros VIP
Man kan aldrig vara för noga med vem man släpper in.
2016-05-23

    ej medlem längre
Ibland känner man nog instinktivt...
2016-05-23

  M.Eta
manska nog bara släppa in de man vill ha in, klokt!
2016-05-23

    ej medlem längre
Klokhet i varje ord.
2016-05-23

  Ninananonia VIP
Spännande tankar.. Vad är det då som avgör vem du släpper in?
2016-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
att lyssna med mer än öronen - med mognadens erfarenhet
2016-05-23

  Nils-Robert
Subtil dikt. Bra
2016-05-23

  Niliboy
Fint!
2016-05-23

  överlevaren VIP
BRA....lyhördhet!
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP