Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska skratta


Nästa gång jag ser dig ska jag skratta dig i ansiktet
Skratta åt mannen du aldrig var
Skratta åt pojken du fortfarande är
Skratta åt att du är ovetande








Fri vers av Vissen
Läst 416 gånger
Publicerad 2016-05-23 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen