Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går mil efter mil i tanken

Skriver ord efter ord
utan att förstå vad jag
egentligen menar

Målar tavla efter tavla
men kan inte se vad det
faktiskt föreställer

Letar efter något vackert
undrar dock vad det
är jag söker

Går mil efter mil i tanken
utan att stanna för det
känns som slöseri

Känner mig så ensam
trots att jag ständigt har
har andra omkring mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-24 19:40



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tänker på citatet,

känner ensamhet trots att jag irriterar mig på att det är för mycket människor omkring....

Vi finner inte ensamhet i fysisk form vi finner den i känsla...
2016-05-28

  Quasimodo
Det här känns oändligt och med en milsvid saknad, men stanna upp, känn och se!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP