Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack


EVIGA VILDA VI ~ I HJÄRTAT ETT

 

När jag nu vet
att Du finns
lever jag

Nu

som älskad
och
Jag Älskar Dig

Sen dör vi
Älskade
och fortsätter
Älska på nytt
Vis

 

Vilda Vi

E T T

~ TACK ~

Din Quinna

 

 

 

Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
♥ Varmt Tack ♥ 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 618 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-24 00:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Levandes i nuets evighet!
2016-06-03

    ej medlem längre
väldigt söt katt! älskar katter.
2016-05-30

  Ole Sunnerfjell
Vackert och inspirerande. Tänk så mycket vardagsgöromål som framträder så glädjefyllt att utföra, alla harmoniblickar, all energi som lyfts fram, alla idéer som blir verklighet o all sömn som blir "sömn"
2016-05-30

  Peter Olausson VIP
Det är vackert: dina ord, det du beskriver!
2016-05-28

  Peter G VIP
Så fint och trösterikt om ömsesidig kärlek över alla gränser, som räcker in i evigheten!
2016-05-27

  Solstrale VIP
Underbart att veta du - ni båda har funnit ljus i mörkret, sett kärlekens vidunderliga hemlighets mirakel! :) kärlek till er! <3 :)
2016-05-26

  S-E Forslin/same
Där finns för Dig En man på jorden.
För honom finns En Quinna, DU.

Allra varmaste GRATULATIONER - fyllda av Er, mer än värdiga all Lycka, att önska jordens alla människor!!!
2016-05-25

    ej medlem längre
Språket vet vart det skall, tydligt samt väl funnet. Budskapet likaså. Allt i en elegant form.
2016-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och insiktsfullt diktat om kärleken, den eviga blommande.
2016-05-24

  Alysse VIP
Till vårt allra sista andetag
och sedan för evigt efter det
skall vi älska

Kärlek, endast kärlek
må blomma i våra hjärtan

Stor kram
2016-05-24

  Ninananonia VIP
Just så... fint....

Kram Ninananonia

2016-05-24

  Nils-Robert
Så finns skrivet om kärlek
2016-05-24

  ULJO
Vi älskar hela livet och därefter i en annan dimension, för evigt är vi älskande
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen