Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet

 

 

I den djupa kryptan
finns en flod
som aldrig sinar

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-24 01:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt, min vän!
2016-05-24

  Ninananonia VIP
Djupa fina ord..
2016-05-24

    ej medlem längre
Vill Du föra samman vår kulturs grundpelare med existensens yttersta kant: gör så här! Imponerande!

2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP