Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ondes återkomst

 

Den onde har återigen befäst sin makt
så jag reser min väg bort från dig
För hur skulle jag kunna värja mig mot det här.
Inte ens de djupa skogarnas sång
eller bergens skönhet kan hålla honom borta

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 01:31



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det onda har kommit för att stanna så vart kan vi fly?
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP