Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställd



Tankeseglar med vinden
blå blå himmel och flygstreck
prästkragehop i dyrkan
av solen
sammetslila dansande kjolar
hundskall ackompanjerar
tankens gång mot noll




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 11:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2016-06-03

    Dan Myrbeck
Fint om hur man "stänger av" och bara njuter av sommaren..
2016-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Det yttre och det inre, väl sammanflätat till en bra text!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP