Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

 

 

den kärlek vi visar våra barn

är också ett tecken på respekt

för de värden vi  håller högt

 

att inte visa respekt

är ett tecken på kärlekslöshet

och kränker  det lilla barnet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-05-24 13:19



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Varmasdte TACKKK för en fullkomlig MITT - o - PRICKARE!!!
2016-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP