Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte det här i en tom dammig skolsal


Grå Magi

Lycka och lidande
är överskattade.


Tacka vet jag den grå vardagen.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-24 14:29



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Gärna vardag, men måste den vara grå?
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP