Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dagliga väg


Cyklar genom
min trädkatedral
pampiga knotiga parklindar
dess andetag

I mitten en damm
glänsande guldfiskars lek
inramad av vita blomster

Ibland går jag inom
minneslunden
hälsar på mamma och pappa

En vindstilla dag fördes
jag tydligt framåt
av en osynlig hand




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-24 15:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar en känsla av lugn och harmoni!
2016-06-06

  Lars Hedlin
Så härligt!
2016-06-03

  Karina"Kia"
Wow! vilken vacker resa,målande och stillsam..helig!

Så vacker och känslan som du ger!
2016-05-24

    Dan Myrbeck
Finstämda reflektioner
2016-05-24

    ej medlem längre
En vacker och stämningsfull vandring.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP