Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inuti mig

att ligga bredvid är inte tillräckligt nära
jag vill ha dig inuti mig
Skär upp mig, kryp in
Det gjorde så ont sist detta hände
när den förra ville gå
i flera veckor gjorde det ont i huden och spände
Så det kanske räcker med att hålla händer?




Fri vers av Vissen
Läst 712 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen