Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din början

en profil i ögonvrån
någonting fick mig att vända mig om
ditt leende fick mig att falla
handlöst
aningslöst vände du blicken åt mitt håll
orden du formade var som balsam i mina öron
ditt språk var mig främmande
mjukt och försiktigt
alla andra försvann
bara du stannade kvar i mitt blickfång
mina ord tumlade från min tunga
ofullständiga meningar om ingenting
hur säger man till någon att de är som solen? 




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-24 20:59



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Tycker om din poesi. Den griper tag.
2016-06-10

  Angela Bohlin VIP
...du lyser upp min dag!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela